UDMR se leapădă de consilierul tâlhar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul UDMR din Luduş Bartus Iuliu a intrat mascat în casa unui coleg de partid din Sovata, pentru a-l jefui. Ca urmare a acestui incident, Bartus Iuliu îşi va pierde locul de consilier

Consilierul local UDMR din oraşul Luduş, Bartus Iuliu, care a încercat să-şi jefuiască un coleg din Sovata, îşi va pierde locul din Consiliul Local Luduş. Kelemen Attila, preşedintele UDMR Mureş, a precizat astăzi că organizaţia va lua măsurile care se impun, pentru ca Bartus Iuliu să fie retras din legislativul luduşean.

Cercetat în libertate

Bartus Iuliu a intrat vineri noaptea mascat în casa consilierului local din Sovata, Kali Zoltan, şi sub ameninţarea unui spray paralizant a încercat să fure banii şi lucrurile de valoare din casă. Victima a reuşit însă să-l sperie pe agresor şi acesta a fost identificat câteva ore mai târziu de poliţişti.
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mureş a comunicat ieri  evenimentul. „Poliţia Sovata a fost sesizată de un cetăţean că cineva i-a intrat în casă. Au avut loc investigaţii, au fost audiaţi martori şi există un suspect, din Luduş. Acesta a fost audiat, iar procurorul a dispus cercetarea sa în stare de libertate. Deocamdată se fac cercetări legate de violare de domiciliu şi tentativă de furt calificat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, Livia Popa. 
Consilierul Kali Zoltan spune că membrii familiei sale au trăit moment de panică.  Aproape era să intre fiica mea în dormitorul nostru. Am alergat în jos, m-am apărat. Domnul a fugit”, a declarat Kali Zoltan. Bartus Iuliu a declarat că îi pare rău pentru ce a făcut şi a susţinut că orice întrebări suplimentare reprezintă o „durere”. „Este o rană şi întoarceţi cuţitul în ea”, a declarat Bartus Iuliu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite