Sony organizează Twilight Football, în şapte ţări din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sony organizează Twilight Football, în şapte ţări din lume
Sony organizează Twilight Football, în şapte ţări din lume

Fotbalul la amurg se va juca în şapte ţări din lume într-o competiţie numită Twilight Football şi organizată de compania Sony. Producătorul japonez îi cheamă la joc şi pe fotografii amatori care pot câştiga o excursie în Africa de Sud.

Compania Sony a pus în scenă un eveniment la nivel global, numit Twilight Football. Producătorul japoonez de tehnologie a programat o serie de meciuri de fotbal să înceapă pe măsură ce apune soarele, astfel încât fotografii să poată surprindă un peisaj spectaculos.

Campania a fost realizată pentru a demonstra tehnologia de imagine digitală, inclusiv a senzorului recent dezvlăluit, CMOS Exmor. Astfel, fotografii amatori sau profesionişti pot folosi camere Cyber-shot, Handycam sau DSLR Alpha pentru capturi surprinzătoare.

Toate cele şapte meciuri se vor desfăşura pe 22 septembrie 2009, în timpul echinocţiului de toamnă (în emisfera nordică) şi a echinocţiului de primăvară (southeremisfera sudică). Meciurile vor avea loc în locuri special alese pentru frumuseţea peisajelor: Italia, Franţa, Marea Britanie, Spania, Argentina şi Australia, iar marea finală a evenimentului Twilight Football va avea loc la Soccer City, Johannesburg, locul de desfăşurare a finalei Cupei Mondiale FIFA din 2010 FIFATM.

Proiectul Sony include şi participarea publicului din România, nu doar a jurnaliştilor. Pasionaţii de fotografie se pot înscrie cu trei fotografii de acţiune la un concurs care-i poate trimite în Africa de Sud la finala Twilight Football, între 22 şi 23 septembrie 2009.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite