În Twice, nopţile sunt… albastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbăta aceasta, Clubul Twice deschide porţile celor care nu au plecat pe litoral, cu o seară specială de muzică de dans, intitulată "Nopţi albastre". La subsolul clubului, DJ @lien se va

Sâmbăta aceasta, Clubul Twice deschide porţile celor care nu au plecat pe litoral, cu o seară specială de muzică de dans, intitulată "Nopţi albastre". La subsolul clubului, DJ @lien se va ocupa de antrenarea celor care preferă să stea mai mult să savureze un cocktail în lumina albastră a neoanelor. În schimb, la etaj, amfitrionul Dan Finţescu, MC-ul Twice, va instiga petrecăreţii la dans, acompaniat de DJ Marcus. Atmosfera explozivă de aici, cu siguranţă, îi va aduce pe ringul de dans şi pe cei mai adormiţi clubişti.

Cele mai noi hituri de pe posturile muzicale tv sau de radio pot fi ascultate în Twice. Nu lipsesc din program melodii ale unor artişti ca Rihanna, Jay Z, Gwen Stefani, Timberland, Pussycat Dolls sau Nelly Furtado. Reţeta distracţiei este, deci, o muzică bună, câteva figuri de dans repetate până la răsăritul soarelui, un cocktail răcoros - toate acestea consumate, de preferinţă, în fiecare sâmbătă seară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite