Turnu Severin: Universitatea are decât varianta victoriei cu Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnu Severin: Universitatea are decât varianta victoriei cu Bistriţa
Turnu Severin: Universitatea are decât varianta victoriei cu Bistriţa

Ştiinţa nu a învins niciodată acasă Gloria Bistriţa, de la repromovare. Ardelenii s-au impus cu 2-1 în sezonul 2006-2007 (meci disputat la Bucureşti) şi au remizat, 1-1 şi 0-0, în precedentele partide de la Craiova.

Universitatea speră să treacă diseară peste acest complex bistriţean şi să obţină prima victorie de pe teren propriu în faţa Gloriei. Oltenii vin după o înfrângere la Braşov şi nu-şi mai permit să piardă puncte, în special acasă. „Băieţii sunt optimişti şi dornici de victorie. Ce dacă nu am mai învins de mult Bistriţa? Pentru orice există o prima dată“, a precizat astăzi directorul executiv al Ştiinţei, Dan Stălinescu. 

Antrenorii Ungureanu şi Mogoşanu nu-i vor avea la dispoziţie pe Dănănae, Găman şi Mitchell, în timp ce Dina este incert. Atacantul craiovean a primit o lovitură pe muşchi la antrenamentul de aseară, dar oficialii echipei susţin că nu este nimic grav. Găman va reveni la meciul de la Iaşi, iar Mitchell din runda a şaptea, însă staff-ul tehnic are soluţii.

Florin Costea ar putea prinde naţionala

Astăzi, Dorel Stoica va face cuplu în apărare cu tânărul Radu Barbu, iar în ofensivă îşi va relua locul Florin Costea.
De fiecare dată când nu joacă într-un meci, atacantul revine cu poftă de gol, iar astăzi ar putea puncta din nou. Mai ales că, după această etapă, Răzvan Lucescu va anunţa jucătorii din Liga I care vor fi convocaţi pentru meciurile naţionalei cu Franţa şi Austria. Iar Costea este în cărţi, după cum susţin oficialii Ştiinţei.  

Barbu schimbă astăzi prefixul

Fundaşul central al Universităţii, Radu Barbu, împlineşte astăzi 20 de ani. Internaţionalul de tineret vrea să primească drept cadou o victorie cu Bistriţa şi spune că, pentru el, cel mai important lucru este să fie sănătos. Barbu a prins în acest sezon un loc de titular la Ştiinţa, dar şi la naţionala condusă de Emil Săndoi.

Partida dintre Universitatea Craiova şi Gloria Bistriţa va putea fi urmărită, de la ora 19.30, LIVETEXT pe craiova.adevarul.ro

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite