Ţundrea a murit fără să fie despăgubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Braşov a confirmat, în 2005, nevinovăţia lui Marcel Ţundrea (foto), gorjeanul care a executat 12 ani de închisoare pentru un presupus omor. Drama lui Marcel Ţundrea a

Curtea de Apel Braşov a confirmat, în 2005, nevinovăţia lui Marcel Ţundrea (foto), gorjeanul care a executat 12 ani de închisoare pentru un presupus omor.

Drama lui Marcel Ţundrea a început în 1993. Atunci, gorjeanul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru violarea şi uciderea unei fete de 13 ani, în comuna Pojogeni. La o zi după omor, cadavrul fetiţei a fost găsit de săteni, iar necropsia a stabilit că minora a fost violată şi omorâtă prin introducerea de pietre pe esofag.

Marcel Ţundrea a fost condamnat doar în baza mărturiei unei vecine care l-ar fi văzut lângă cadavrul victimei. Ulterior, femeia a recunoscut că a minţit. În final, s-a demonstrat că Ţundrea era nevinovat.

La începutul anului 2007, la scurt timp după ce dăduse în judecată statul român, solicitând despăgubiri de un miliard de euro, Marcel Ţundrea s-a stins din viaţă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite