Tudor Chiuariu a luat masa la DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al justiţiei, Tudor Chiuariu (foto), s-a prezentat ieri la DNA, unde a stat aproximativ trei ore. Fostul ministru, cercetat în dosarul "Poşta Română", a declarat că scopul

Fostul ministru al justiţiei, Tudor Chiuariu (foto), s-a prezentat ieri la DNA, unde a stat aproximativ trei ore. Fostul ministru, cercetat în dosarul "Poşta Română", a declarat că scopul vizitei sale la DNA a fost de a depune mărturie în dosarul "Flota" - în care procurorii au decis scoaterea de sub urmărire penală a tuturor inculpaţilor.

Partea din dosar cu privire la Traian Băsescu a fost disjunsă, el având imunitate în calitate de şef al statului. Întrebat de jurnalişti de ce a stat aproape trei ore la DNA, Tudor Chiuariu a spus că: "Am mâncat şi un spanac de primăvară între timp la bufet, pe care vi-l recomand". Chiuariu a precizat că nu ştie exact ce se întâmplă în dosarul "Poşta Română". În această cauză, procurorii DNA îl cercetează pentru abuz în serviciu şi pe fostul ministru al comunicaţiilor Zsolt Nagy.

(L. Năstase)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite