Tucă, în locul lui Craiu la "Jurnalul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din grupul de presă Intact susţin că Mihai Craiu a fost demis ieri din funcţia de director general al cotidianului "Jurnalul Naţional". "Rămân administrator şi acţionar în mai

Surse din grupul de presă Intact susţin că Mihai Craiu a fost demis ieri din funcţia de director general al cotidianului "Jurnalul Naţional". "Rămân administrator şi acţionar în mai multe firme alături de familia Voiculescu. Am părăsit doar funcţiile executive", a declarat Mihai Craiu pentru "Adevărul".

Craiu va fi înlocuit, de la 1 octombrie, de Marius Tucă (foto), în funcţia de director general la "Jurnalul Naţional", şi de Gabriela Vrânceanu Firea, pe aceeaşi funcţie, dar la "Săptămâna financiară".

Mihai Craiu deţine 22,5% din participaţiile la firma Săptămâna Financiară SRL, editorul revistei cu acelaşi nume, parte a grupului Intact. Ceilalţi asociaţi sunt Camelia Voiculescu (67,5%) şi Gabriela Vrânceanu Firea (10%). El mai deţine agenţia Media Consulta International.

Mihai Craiu a mai spus că va continua contractele dintre firma sa, Media Consulta, şi Intact până la finalul anului, după care se va orienta spre alte companii de media.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite