Trustul lui Vadim s-a spart ca Realitatea TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vadim Tudor n-a reuşit să demonstreze atacul „hackerilor“
Vadim Tudor n-a reuşit să demonstreze atacul „hackerilor“

Presa românească se înmulţeşte prin diviziune. Scandalul de la Realitatea TV, în urma căruia dintr-un post de televiziune au apărut două, cunoaşte un duplicat şi în presa electronică.

În momentul de faţă, există pe internet două reviste „România Mare" şi două ziare „Tricolorul", ca urmare a disputei ce i-a opus pe liderii Partidului România Mare şi pe câţiva membri ai organizaţiei de tineret a PRM.

Boicotul

Conflictul s-a iscat la mijlocul lunii octombrie, când cea care gestiona pe banii ei site-urile publicaţiilor lui Vadim Tudor, Alina Alupoaei, vicepreşedinte al Organizaţiei de Tineret România Mare (OTRM), a ratat postarea pe internet a publicaţiei „Tricolorul" în timp ce se afla într-o delegaţie la Bruxelles. Motivele ei: n-a avut acces la internet, nimeni din delegaţia română nu a ajutat-o cu o cartelă de acces. La întoarcerea în ţară, Alina Alupoaei a fost înştiinţată că Vadim Tudor ar fi luat această ratare drept un boicot şi ar fi făcut-o, într-un SMS, „obeză obraznică".

Alina Alupoaei a preluat atunci controlul site-urilor, fapt ce i-a atras din partea lui Vadim o reclamaţie la Parchet, sub acuzaţia de penetrare ilegală a unui sistem informatic. Procurorii au dispus însă neînceperea urmăririi penale, după ce tânăra a demonstrat că liderii PRM fuseseră de acord să transfere domeniile de internet ale celor două publicaţii pe firma Alinei Alupoaei. După înfrângerea în justiţie, liderii PRM au fost nevoiţi să solicite alte domenii de internet pentru cele două publicaţii. Unele articole însă se regăsesc atât pe site-urile administrate de partid, cât şi în cele administrate de Alina Alupoaei. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite