Trupa Sistem inaugurează cel mai înalt brad de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai înalt brad din Europa amplasat în parcul din Piaţa Unirii din Capitală va fi aprins astăzi. Trupa de percuţionişti va deschide festivitatea printr-un concert special cu multe efecte

Cel mai înalt brad din Europa amplasat în parcul din Piaţa Unirii din Capitală va fi aprins astăzi. Trupa de percuţionişti va deschide festivitatea printr-un concert special cu multe efecte pirotehnice şi de lumini.

Bradul are peste două milioane de luminiţe, câte una pentru fiecare bucureştean, o metaforă care încearcă să aducă bucuria în casele locuitorilor Capitalei.

Zoli, unul din membrii Sistem, este un susţinător înfocat al Greenpeace, ceea ce îl face deosebit de încântat că bradul din Piaţa Unirii nu este unul natural. Pentru trupa clujeană, luna decembrie este deosebit de încărcată. Ea va susţine o serie de concerte în Craiova, Constanţa, Sinaia, Braşov şi Câmpina.

Zoli Toth, reprezentantul formaţiei, are mari emoţii pentru data de 15 decembrie, când se va termina competiţia Battle Of Songs, primul concurs privat de compoziţie din România, demarat la iniţiativa sa. Artistul se pregăteşte să ofere premiul de 10.000 de euro, compozitorului piesei care primeşte până în acea dată cele mai multe voturi de la public pe site-ul www.BattleOfSongs.com.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite