Trupa Morandi, nominalizată la Premiile MTV Europe 2006

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Morandi a fost nominalizată la Premiile Mtv Europe 2006, care vor avea loc pe 2 noiembrie la Copenhaga, la categoria Best Romanian Act. Această nominalizare vine ca o recunoaştere a

Trupa Morandi a fost nominalizată la Premiile Mtv Europe 2006, care vor avea loc pe 2 noiembrie la Copenhaga, la categoria Best Romanian Act. Această nominalizare vine ca o recunoaştere a eforturilor depuse de Moga, Randi şi restul echipei pentru realizarea albumului Mindfields, care a fost lansat în această primăvară.
Videoclipul hitului Fallin Asleep a fost recompensat la Premiile MTV România care au avut loc anul acesta la Cluj, la categoria "cel mai bun clip". Mai mult de atât, Morandi a fost singura trupă care a plecat acasă cu două titluri, fiind premiaţi şi pentru "Biejo(uh-la-la)", la categoria "cea mai bună piesă". Cele două premii recompensează cele două albume Morandi lansate până în prezent, e vorba de "Mindfields" şi "Reverse". Colaborarea dintre Morandi şi Mtv în 2006 nu se opreşte aici, pentru că, în august, Moga, Randi şi echipa au fost invitaţi să se alăture televiziunii muzicale în campania demarată împotriva traficului de carne vie. Nominalizarea Morandi pentru premiile MTV din Danemarca coincide cu lansarea în Europa a variantei în limba engleză pentru piesa "Biejo (uh-la-la)", care se numeste "Oh, la, la".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite