Trofeul Sinaia: Titi Aur a ieşit pe primul loc la primele antrenamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, adrenalina urcă la munte. Kiss FM şi Primăria Sinaia prezintă Trofeul Sinaia Forever (23-25 iulie 2010), primul circuit urban din România.

Sinaia găzduieşte din nou două etape din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. În perioada 23-25 iulie, pe un traseu extrem de spectaculos, sunt programate etapele a VII-a şi a VIII-a din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2010.

Clasament Provizoriu Mansa I Cronometrata

Ediţia din acest an aduce la start nu mai puţin de 73 de piloţi, care se vor întrece trei zile pe străzile din Sinaia. Numărul de participanţi din 2010 este un record naţional. Vor participa la Trofeul Sinaia Forever Manşă Dublă în Campionatul de Coastă şi primarul Sinaia, Vlad Oprea, fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu, şi campionul eidţiei precedente, Constantin „Titi" Aur.


image

Regulamentul competiţiei nu îi obligă pe toţi cei înscrişi să participe în ambele zile de concurs (vineri, în etapa a VII-a, şi duminică, în etapa a VIII-a). Călin Popescu Tăriceanu şi-a amânat intrarea în concurs pentru duminică, se pare din cauza unor probleme tehnice la maşină.

Astăzi, la linia de start, se va afla, mulţumită deschiderii Federaţiei Române de Automobilism Sportiv pentru promovarea şi susţinerea tinerelor talente, cel mai tânăr pilot de viteză în coastă din istoria motorsportului românesc, este vorba despre Radu David.

Nici prezenţele feminine nu lipsesc din competiţie. O surpriză plăcuă pe lista de înscrieri este Andreea Necula.


image

La primele antrenamente, de vineri, Titi Aur şi-a rezervat deja primul loc, obţinând un timp foarte bun, 02:03,596, la aproape trei secunde depărtare de locul secund. Titi Aur conduce în competiţie un Mitsubishi Lancer EVO 9.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite