"Triumful dragostei"la Bulandra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul se joacă în această seară, dar şi duminică, de la ora 19.00, la Sala "Toma Caragiu" Piesa lui Pierre Marivaux este pusă în scenă la Teatrul Bulandra de Alexandru Darie.

Spectacolul se joacă în această seară, dar şi duminică, de la ora 19.00, la Sala "Toma Caragiu"

Piesa lui Pierre Marivaux este pusă în scenă la Teatrul Bulandra de Alexandru Darie. Reprezentaţia are în distribuţie actori de primă mână: Clara Vodă (Phocion), Rodica Lazăr (Hermidas), Marian Râlea (Hermocrate), Manuela Ciucur (Leontine), Adrian Ciobanu (Arlequin) şi Vlad Zamfirescu (Dimas).

Comedia "Triumful dragostei" conţine răsturnări de situaţie, travesti, erotism, senzualitate şi capcane la tot pasul, care provoacă un umor debordant. Personajul central, Phocion, încearcă să-l cucerească pe Agis, un prinţ crescut în casa filozofului Hermocrate. Acţiunea este completată de alte două personaje, pline de haz, Arlequin şi grădinarul Dimas.


Actriţa Clara Vodă va evolua pe scenă atât în vestimentaţii feminine, cât şi deghizată în bărbat, astfel încât Hermocrate se va îndrăgosti de femeie, iar sora lui, Leontine, de bărbat. Piesa de teatru pune problema ce şi cât este permis să faci, în numele iubirii, pentru a-ţi atinge scopul. (Andreea Romaniuc)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite