Tribunalul - în sevraj, Sişu - arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

puţin de o oră de la e plecarea sa, Tribunalul Bucureşti a decis emiterea de mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele lui şi ale celorlalte 15 persoane reţinute miercuri

puţin de o oră de la e plecarea sa, Tribunalul Bucureşti a decis emiterea de mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele lui şi ale celorlalte 15 persoane reţinute miercuri pentru trafic de droguri şi constituire de grup infracţional. Astfel că magistraţii au trimis mandatele de arestare la Direcţia de Cercetări Penale, ieri după-amiază, acuzaţii începând să se prezinte la arest. Sişu nu se consideră vinovat. El crede că este o victimă a sistemului. Nu exclude varianta ca un deţinut - în speranţa că i se va reduce pedeapsa - să fi depus mărturie împotriva lui. În ciuda declaraţiilor lui Sişu, surse judiciare ne-au precizat că el ar fi recunoscut în sala de judecată că este consumator de droguri, însă a negat traficul. La ieşirea din Tribunal, cântăreţul a negat însă şi consumul. "Arăt ca unul care se droghează? M-ai văzut că mi-a fost rău? M-ai văzut că am cerut vreo pastilă? Nu!(…) M-ai văzut tu pe mine în sevraj?", a întrebat Sişu. Joi, ziua în care s-au dezbătut cererile de emitere a mandatelor de arestare, chiar în timpul şedinţei de judecată, unul dintre cei 16 acuzaţi a intrat în sevraj. A fost chemată Salvarea şi i s-a injectat metadonă.

Avocat - ameninţat cu bătaia
Avocaţii lor au recuzat iniţial judecătorii Tribunalului Bucureşti, cerere respinsă câteva ore mai târziu de Curtea de Apel Bucureşti. Spre seară, însă, apărătorii s-au declarat foarte obosiţi, astfel că au spus că nu mai pot pune concluziile şi că pleacă acasă. Până la urmă, o parte din ei au acceptat să îşi apere clienţii până la capăt. Totuşi, a fost trimis şi un avocat din oficiu, care, la ieşirea din Tribunal, a fost înjurat chiar de apărătorul unuia dintre cei 16 inculpaţi. "Ne faci de ruşine. Ar trebui să te ia Parchetul (…).Târfă, la bordură e locul tău". Lucrurile nu s-au oprit aici, avocata fiind chiar ameninţată cu bătaia, fără ca nimeni să intervină. Procurorii Parchetului General au dispus reţinerea celor 16, după ce anchetatorii au descins, miercuri dimineaţă, la 26 de locuinţe, unde au găsit cantităţi importante de droguri. Tudor Sişu ieşise din închisoare în urmă cu doar 6 luni, unde stătuse doi ani pentru trafic de droguri.

Sişu nu s-a predat
Până la închiderea ediţiei, Tudor Sişu nu se predase, circulând zvonul că s-ar fi internat într-un spital din Capitală. "Nu e adevărat. Ce motive ar avea să se interneze? ştiu că şi-a făcut nişte analize medicale şi atât. Sigur o să se ducă la arest", ne-a declarat Dragoş "Puya" Gardescu, colegul de trupă al lui Sişu. Cu toate acestea, poliţiştii au făcut verificări la mai multe spitale din Capitală pentru a da de urma lui Sişu.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite