Tribunalul a decis ca Radovan Karadzic să fie reprezentat de un avocat- Revista presei internaţionale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul a decis ca Radovan Karadzic să fie reprezentat de un avocat- Revista presei internaţionale
Tribunalul a decis ca Radovan Karadzic să fie reprezentat de un avocat- Revista presei internaţionale

Presa internaţională de azi scrie despre Radovan Karadzic care va fi reprezentat de un avocat, 12 persoane care au murit în urma unui tir la o bază militară din Texas sau despre ONU care îşi retrage 600 de angajaţi din Afganistan. Printre alte subiecte, 22 de persoane au murit în Michigan din cauza gripei porcine, iar Abbas a anunţat oficial că nu va mai candida.



Tribunalul a decis ca Radovan Karadzic să fie reprezentat de un avocat.

Tribunalul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie a decis ca fostul lider politic să fie reprezentat de un avocat în cazul în care acesta va fi absent la judecată. BBC scrie că Radovan Karadzic poate să se reprezinte singur la proces, dar trebuie să lucreze şi cu avocatul care îi va fi desemnat.

12 morţi, 31 răniţi în urma unui tir la o bază militară din statul Texas. Cel puţin 12 persoane au fost ucise şi alte 31 rănite după ce un soldat american a deschis focul joi la baza militară din statul Texas. New York Times scrie că poliţia militară l-a omorât trăgătorul, care avea asupra lui două arme,  şi a arestat doi soldaţi suspecţi.

ONU îşi retrage 600 de angajaţi din Afganistan. Naţiunile Unite au luat această decizie după atacul de la Kabul, când cinci dintre angajaţii ONU au fost omorâţi, iar nouă răniţi. CNN scrie că Naţiunile Unite lucrează la identificarea personalului "critic" şi personalului de suport care poate fi mutat.

Michigan: 22 de persoane au decedat din cauza gripei
. Numărul cazurilor mortale din cauza gripei H1N1 a ajuns la 22 în statul Michigan, după ce alte 6 persoane au decedat. WWJ Newsradio 950 scrie că majoritatea persoanelor care au murit din cauza virusului H1N1 avea o stare bună de sănătate.

Abbas nu va mai candida. Liderul palestinian Mahmoud Abbas a delarat că el nu va mai candida la prezidenţiale din ianuarie 2010. El şi-a anunţat "fraţii" din Fatah, printr-un discurs televizat, că nu mai doreşte să candideze la alegerile viitoare. China View scrie că Abbas a luat această decizie în urma eşecului în negocierile de pace cu Israelul şi cu organizaţia Hamas.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite