Trendul pentru nunţi se dă la Expo Mariage

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trendul pentru nunţi se dă la Expo Mariage
Trendul pentru nunţi se dă la Expo Mariage

40 de firme le vor prezenta orădenilor, timp de trei zile, ultimele tendinţe în materie de nunţi. Viitorii miri sunt aşteptaţi de vineri până duminică la o nouă ediţie a Expo Mariage.

Expoziţia-târg, organizată de revista Mireasa, aduce la Casa de Cultură a Sindicatelor 40 de firme care prezintă rochii şi costume de mirese, bijuterii, noile tendinţe de decorare a sălilor şi meselor de recepţie, aranjamente florale şi buchete de mireasă, dar şi servicii, precum cele realizate de creatori de invitaţii de nuntă, fotografi, cameramani, artificieri, organizatori de petreceri şi stilişti, gata să ofere consiliere pentru o nuntă de vis.

Pretenţiile mirilor, satisfăcute

Urmând sfaturile lor, mirii vor avea o petrecere în ton cu tendinţele internaţionale. Până acum câţiva ani, majoritatea nunţilor erau la pachet, acum nu se mai acceptă aşa ceva. „Noua tendinţă în materie de nunţi este personalizarea evenimentului, de la ţinuta mirilor la invitaţii, verighete, decoraţiuni”, spune Andrei Popa, responsabil marketing al expoziţiei.
Organizatorii evenimentului constată că noua generaţie de miri s-a schimbat. „Numărul perechilor care apelează la servicii de specialitate pentru organizarea nunţii a crescut. Acum mirii se bucură de petrecere şi de invitaţii lor, nemaifiind rupţi de oboseală, pentru că au făcut totul singuri”, spune Popa.

Preţuri pentru oricine

Firmele prezente în expoziţie oferă reduceri importante la contractarea serviciilor. „Cât de scumpă e nunta, depinde de serviciile pe care le vor mirii. Vor găsi rochii de mireasă de la 250 la câteva mii de euro. Acelaşi lucru e valabil şi pentru celelalte servicii”, ne asigură Andrei Popa.
Expoziţia va fi deschisă vineri între orele 13.00-20.00, sâmbătă între 10.00-20.00 şi duminică între 10.00-18.00. Biletul de intrare costă 5 lei. Pe tot parcursul zilei de sâmbătă vor avea loc prezentări de rochii de mirese şi demonstraţii de make up şi coafură.

Andrei Popa, responsabil marketing:
„Miresele vor găsi rochii de la 250 la câteva mii de euro”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite