Al Treilea Război Mondial, prezis pentru luna noiembrie a acestui an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Predicţiile lui Nostradamus, adeverite într-un procent destul de ridicat, interpretate de cercetători, specifică data exactă de 11 noiembrie 2010 ca prima zi a celui de-Al Treilea Război Mondial. Totodată, Baba Vanga, faimoasa clarvăzătoare din Bulgaria, a declarat acelaşi lucru, făcând referire tot la luna noiembrie a acestui an.

Baba Vanga, născută Vangelia Pandeva Dimitrova în 31 ianuarie 1911 şi decedată pe 11 august 1996, a stat mult timp în atenţia opiniei publice după ce 80% din predicţiile ei s-au adeverit.

Vanga a rămas oarbă la o vârstă foarte fragedă şi se spune că a prezis dezbinarea Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobîl, moartea lui Stalin şi tragedia de pe 11 septembrie din Statele Unite ale Americii.

"Groază! Groază! Fraţii noştri din America se prăbuşesc de la mare înălţime, înjunghiaţi de moarte de ciocurile unor păsări de oţel!" ar fi prezis Vanga, potrivit monitorulexpres.ro, în 1989. Predicţia aceasta a fost înţeleasă însă abia în 2001 când Vanga a ajuns una dintre cele mai convingătoare clarvăzătoare după atacul terorist de la World Trade Center.

Vanga a revenit în actualitate la alegerea preşedintelui Obama, în 2008. Ea declarase pe parcursul vieţii sale că Statele Unite vor fi conduse de un preşedinte de culoare, iar mandatul lui va începe cu o criză economică majoră. Ea a mai spus că "omul negru" va fi ultimul preşedinte din istoria Americii, deoarece SUA se vor diviza în mai multe state independente.

După aceste evenimente Vanga a intrat în atenţia cercetătorilor. Deşi era semi-analfabetă, faimoasa bulgăroaică se pare că avea un creier foarte activ, capabil să găsească foarte repede legături între cauză şi efect. Aceasta este singura explicaţie logică oferită de cei care au studiat "talentul" Vangăi. Cu toate acestea, nu s-a putut explica procentul mare de predicţii care s-au adeverit.

Despre Al Treilea Război Mondial, Vanga a prezis că va începe în 2010, în noiembrie. Data coincide cea din interpretarea predicţiilor lui Nostradamus, care este 11 noiembrie 2010. Mai mult, în sprijinul acestor alarme, vine şi o dovadă matematică. Astfel, faimosul soft Web Bot, creat special pentru a prezice viitorul în baza cuvintelor cheie introduse pe Internet, folosind algoritmi matematici, a desocperit că între 8 şi 11 noiembrie va începe un puternic conflict armat.

Astfel, creatorii softului, Clif High şi George Ure, care se autointitulează Călugării Timpului, susţin că Web Bot poate anunţa dezastre cu 90 de zile înainte să se petreacă. Web Bot ar fi prezis atacul de pe 11 septembrie din SUA, atacurile teroriste cu antrax şi dezastrul Navetei Columbia din 2003. Cu toate acestea credibilitatea lui Web Bot nu este foarte mare, întrucât informaţia este destul de vagă, de cele mai multe ori.

Predicţiile Babei Vanga:

Războiul va începe în noiembrie 2010 şi se va încheia în luna octombrie 2014.

Războiul va fi mai întâi mic apoi se vor folosi arme nucleare şi apoi arme chimice.

2011 - Animalele şi plantele din Emisfera Nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice. Musulmanii vor ataca europenii rămaşi

2014 - Majoritatea oamenilor vor suferi de cancere.

2016 - Europa este aproape nepopulată.

2018 - China devine cea mai mare putere mondială

2023 - Orbita Pământului se va înclina

2033 - Calota polară se va topi

2043 - Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi înfloritoare.

2066 - Americanii atacă Roma Islamică folosind arme meteorologice.

2076 - Va domni din nou comunismul pe Pământ.

Predicţiile Vangăi ajung până în 5079, când a prezis sfârşitul lumii.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite