Trei fraţi români au tâlhărit turiştii dintr-un autocar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră arădeni şi sunt cercetaţi pentru furt după ce au fost reclamaţi de pasagerii unui autocar care s-au trezit fără o parte din banii

Cei trei au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră arădeni şi sunt cercetaţi pentru furt după ce au fost reclamaţi de pasagerii unui autocar care s-au trezit fără o parte din banii câştigaţi în străinătate. Potrivit lui Ion Mareş, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad, furtul a fost reclamat la controlul de frontieră de către doi dintre pasagerii autocarului, care au spus că pe durata călătoriei le-a dispărut suma de 480 euro şi 110 lei.

"Ambele persoane au indicat poliţiştilor de frontieră că posibilii autorii ai furtului sunt Tiberius O. (23 ani), Romeo O. (19 ani) şi Cristina O. (18 ani), care se aflau în autocar, pe durata călătoriei. În cadrul primelor cercetări, tinerii şi-au declarat fiecare suma de bani deţinută, iar după controlul bagajelor s-a descoperit într-o sacoşă a acestora, suma de 110 de lei, nedeclarată", a declarat Ion Mareş.

În timpul anchetei, Cristina O. a declarat că pe teritoriul Austriei a găsit pe jos, în autocar, sub scaunul celor două persoane care au făcut reclamaţia suma de 400 de euro. De asemenea, a mai afirmat că a mai găsit un portmoneu în care se afla 110 lei şi 80 de euro, sume de bani pe care şi le-a însuşit. Tânăra a mai declarat că o parte din valută a înmânat-o fraţilor săi.

Cei trei sunt cercetaţi pentru furt din avutul privat.


Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite