Trei oraşe fac "Fiesta" în acest weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bănică este foarte ocupată în acest weekend. Astăzi, artista va susţine două recitaluri la două petreceri private, una la Craiova şi una la Bucureşti. Ziua de duminică o va

Andreea Bănică este foarte ocupată în acest weekend. Astăzi, artista va susţine două recitaluri la două petreceri private, una la Craiova şi una la Bucureşti. Ziua de duminică o va găsi pe frumoasa blondă în compania publicului din Blaj, unde cântă la Zilele Oraşului.

Ultima apariţie discografică a Andreei, "Randez-vous", se bucură de succes în rândul publicului. Albumul conţine 12 melodii, care poartă semnătura lui Marius Moga, Gabriel Huiban şi Laurenţiu Duţă. Una din piese este un duet cu Brad Vee Johnson, fostul solist al trupei Boney M.

Printre melodiile de pe "Randez-vous" se numără "Fiesta", "Nu mă mai iubeşti", "Gănduri", "Încredere", "10 ani". Melodia care poartă numele albumului are deja un videoclip care rulează pe posturile muzicale.

Totuşi, muzica nu este singura sa pasiune. Artista se bucură de succes în lumea afacerilor şi a televiziunii, ea fiind gazda unui show la postul Romantica.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite