Trei tineri au murit carbonizaţi în urma unui accident pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au murit carbonizate, ieri-dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 20, în direcţia de mers Constanţa-Bucureşti, după ce autoturismul Dacia în care se deplasau a luat

Trei persoane au murit carbonizate, ieri-dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 20, în direcţia de mers Constanţa-Bucureşti, după ce autoturismul Dacia în care se deplasau a luat foc în urma impactului cu un tir.

Conform poliţiei, maşina cu număr de Brăila în care circulau cei trei a oprit neregulamentar între banda întâi şi banda de urgenţă, fiind lovită din spate de un autotren şi aruncată la 50 de metri distanţă, în şanţul de la marginea drumului.

Imediat, maşina a luat foc, persoanele aflate înăuntru neavând nicio şansă de supravieţuire. Şoferul tirului a declarat că nu a putut evita coliziunea, pentru că Dacia a oprit foarte repede şi în condiţiile în care în partea stângă erau parapeţii, iar în dreapta trecea coloana de maşini.

Autotrenul rula cu 80 de kilometri pe oră. Potrivit poliţiei, identificarea celor decedaţi este dificilă, întrucât documentele lor au ars odată cu autovehiculul. Singurul indiciu, până la analiza cadavrelor şi identificarea ADN-ului, este plăcuţa cu numărul de înmatriculare al maşinii. În ultimele patru zile, pe Autostrada Soarelui şi-au pierdut viaţa, în accidente rutiere, şase persoane.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite