Becali: "Trebuia să închid peluza de la început" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre declaraţiile lui Becali despre închiderea peluzei, poziţia lui Szekely în cazul revenirii lui Cristi Tănase sau strategia lui Dragomir pentru CFR Cluj. Pritnre alte subiecte, Iancu vrea arbitri străini la Dinamo, iar Mircea Sandu nu va întrerupe campionatul din cauza gripei porcine.

Becali: "Trebuia să închid peluza de la început". Gigi Becali a dispărut din peisajul media autohton, forţat de cursa pentru preşedinţie. Nu a mai apărut la televizor decât la câteva emisiuni cu teme politice. În rest, "m-am liniştit şi eu, sunt mult mai calm", cum îi place să spună, lucru care se simte în liniştea apăsătoare de pe Aleea Alexandru. Despre echipă, Becali spune: "Mie mi-au zis ăştia de la Fenerbahce: "La noi a fost mai rău. Singura soluţie e să nu faci niciun pas înapoi. Dacă faci, eşti distrus!". Atunci mi-am dat seama că eu trebuia să închid peluza de la început", notează ProSport.

Szekely va pierde echipa o dată cu revenirea lui Cristi Tănase.
Becali e decis să scape de Janos la iarnă. Janos Szekely (26 de ani) nu mai este bun de Ghencea. Iar intenţia lui Gigi Becali de a se debarasa de el rămâne în picioare, în condiţiile în care în noua echipă pe care Stoichiţă vrea să o alcătuiască mijlocaşul nu îşi mai găseşte locul. Loc care îi va fi luat de Cristi Tănase, considerat ca fiind noul lider al Stelei, notează Gazeta Sporturilor.

Dragomir: "Dacă aş fi la CFR, l-aş lua pe Hagi antrenor!". Dumitru Dragomir a vorbit în direct la GSP TV despre negocierile clujenilor de la CFR cu italianul Andrea Mandorlini şi a precizat că l-ar pune pe Gică Hagi antrenor dacă ar avea putere de decizie la echipa feriviară.

Iancu: "Vreau arbitri străini cu Dinamo".
Marian Iancu trimite noi săgeţi la adresa arbitrajului românesc după ce a văzut meciul dintre Steaua şi Alba Iulia. Şeful Timişoarei cere arbitri străini cu Dinamo. Marian Iancu e supărat pe arbitrii români şi spune că vrea străini la derbyul cu Dinamo. "Dacă cineva din străinatate ar fi venit la meciul dintre Steaua şi Alba Iulia, ar fi zis că arbitrul este slab şi că asta e valoarea lui", a spus Marian Iancu, citat de Sport.ro.

Mircea Sandu: "Nu se va întrerupe campionatul din cauza gripei porcine".
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat, marţi, că prima divizie nu va fi întreruptă din cauza gripei porcine. "Sunt plecat din ţară şi nu am cunoştinţă de vreun caz de gripă porcină în Liga I. Dar campionatul nu se va întrerupe din cauza asta. Recomandarea UEFA este să se izoleze cazurile şi să se joace în continuare conform programului. Competiţiile de fotbal nu se vor întrerupe decât în cazuri foarte speciale", a declarat Sandu, citat de Sport Total FM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite