Tranzacţia imobiliară a anului: 63 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tranzacţia imobiliară a anului: 63 de milioane de euro
Tranzacţia imobiliară a anului: 63 de milioane de euro

New Europe Property Investments a achiziţionat European Retail Park din Brăila. Prima mare tranzacţie din retail a acestui an are loc în oraşul în care s-a închis şi primul mall din ţară.

Banii provin şi de la Grupul Financiar KBC, care finanţează NEPI cu suma de 113 milioane euro pentru achiziţia a trei parcuri. 40 de milioane de euro au mers către această primă achiziţie.

Tranzacţia a fost intermediată de către compania de consultanţă imobiliară DTZ Echinox. „Vânzarea complexă a trei parcuri de retail constituie un puternic mesaj pozitiv adresat pieţei: sperăm să stimulăm apetitul investitorilor şi să contribuim la creşterea mult-aşteptatei lichidităţi a pieţei“, consideră Cristian Ustinescu, director de investiţii al DTZ Echinox.

Deschis în 2008, European Retail Park Brăila este un proiect de 53.000 de metri pătraţi, cu chiriaşi-ancoră precum Carrefour, Bricostore şi Staer. Investiţia în complex s-a ridicat la 60 de milioane de euro.

New Europe Property Investments intenţionează să-şi lărgească portofoliul de centre comerciale din România în următorul an. „Vor urma alte achiziţii de centre comerciale, întrucât ne dorim o relaţie lungă, care să aducă b eneficii mutale“, a declarat Martin Slabbert, managing director al New Europe Property Investments. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite