"Trandafir cu ochii scoşi, numai morţii sînt frumoşi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cînd specialiştii în alimentaţia raţională a lui nea Nicu le-au cerut fruntaşilor în producţia de mezeluri gonflabile să bage şi mai multă apă în umejorul salam cu soia, un director

Cînd specialiştii în alimentaţia raţională a lui nea Nicu le-au cerut fruntaşilor în producţia de mezeluri gonflabile să bage şi mai multă apă în umejorul salam cu soia, un director îngrozit a declarat că atunci vor fi nevoiţi să îl îmbutelieze la sticlă.
Astăzi cînd mîncăm, fără să ştim, orez cu gene de porc sau roşii cu gust de peşte, nu mai e nevoie de sticlă, pentru că ţapănul salam mutant, ce conţine doar cinci la sută carne, pare altoit pe un bulan de miliţian.
Acestea fiind zise, la judecata de apoi românii nu vor mai fi oale şi ulcele căci, datorită consumului de conservanţi sintetici, morţii noştri nu mai putrezesc, putînd fi oricînd încorporaţi în armata subterană a uncheşului Dracula, la concurenţă cu ostaşii de teracotă descoperiţi în mormintele împăraţilor chinezi.
Multe familii au renunţat la sfîntul obicei de a spăla după şapte ani moaştele răposaţilor cu ulei şi vin pentru a le reînhuma într-un săculeţ de pînză şi a le face loc noilor chiriaşi în garsoniera mormîntului, din pricină că marea majoritate a celor ce au dat ortul popii în ultimii ani sînt de o prospeţime de-a dreptul macabră.
Cu vata în nas, cu mîinile pe piept şi cu pantofii în picioare, cei îngropaţi pe vremea primului mandat al lui Ion Iliescu se menţin la fel de bine ca tătucul şi sub Traian Băsescu.
Concluzia e una singură: în vreme ce morţii o duc destul de bine, viii sînt din ce în ce mai neliniştiţi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite