Trăistariu şi iubita, vacanţă în sărăcie - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trăistariu şi iubita, vacanţă în sărăcie - Revista presei mondene
Trăistariu şi iubita, vacanţă în sărăcie - Revista presei mondene

Presa mondenă de astăzi scrie despre vizita lui Mihai Trăistariu în Bielorusia, Vacanța lui Jack Nicholson sau președinția Asociaţiei de Vânătoare şi Pescuit DIANA. Printre alte subiecte, Monica Columbeanu a fost refuzată pe catwalk, iar National Enquirer a făcut reconstituirea ultimelor clipe din viaţa lui Michael Jackson.


Trăistariu şi iubita, vacanţă în sărăcie.

Mihai Trăistariu şi Eugen Mihăescu au avut parte luna aceasta de vacanţe inedite, pe care le-au petrecut alături de partenerele lor. Zilele trecute, Mihai Trăistariu şi iubita lui, Ioana, s-au întors din Bielorusia, acolo unde Mihai a cântat, însă nu a fost deloc impresionat de acele meleaguri: “Bielorusia este o ţară foarte săracă. Sincer, atât eu cât şi Ioana ne-am plictisit în cele şase zile petrecute acolo. Nu am avut mare lucru de vizitat şi nici nu am putut merge la cumpărături, deoarece ei au doar câteva magazine. Nu ne-am cumpărat chiar nimic, am stat toată ziua pe internet şi ne-am odihnit”, a declarat Trăistariu, pentru Click.

Jack Nicholson şi-a dus fata în vacanţă. Legendarul Jack Nicholson a reuşit să facă senzaţie pe Riviera Franceză, unde îşi petrece concediul. “Bărbatul care a avut peste o mie de femei”, după cum îi place să spună despre el, a venit însoţit de fiica sa Loraine. Pentru a nu fi deranjat de mulţimea de fani, dornici de autografe, Nicholson a înotat în larg. “Vreau şi eu să mă relaxez, să stau liniştit şi să nu fiu atent la fotografi. Pun pariu că şi Loraine îşi doreşte acelaşi lucru. Doar suntem în vacanţă”, a declarat actorul, citat de Click.

Elan Schwartzenberg a ajuns vânător-şef.
Elan Schwartzenberg a devenit cel mai important vânător din România. Afaceristul a fost ales preşedinte al Asociaţiei de Vânătoare şi Pescuit DIANA, succedându-i, în această funcţie, prinţului Dimitrie Sturdza, care a fost la conducerea acesteia timp de 10 ani. DIANA e cea mai mare asociaţie din ţară, cuprinzând 26 de fonduri de vânătoare şi aproximativ 240.000 de hectare, potrivit Libertatea.

Monica Columbeanu, refuzată pe catwalk. Claudia Neghină, favorita lui Nicu Gheara şi totodată topmodel de talie internaţională, şi-a dorit să fie în centrul atenţiei la Festivalul de Moda de la Mamaia, aşa că a făcut în aşa fel încât Monica Columbeanu să nu fie invitată la acest eveniment. Monica a aflat cu doar o zi înainte că nu va participa la prezentarea de modă, pentru care s-a pregătit din timp, aşa că a fost nevoită să inventeze un motiv pentru a-şi justifica absenţa şi a evita un moment penibil, scrie Cancan.

Ultimele clipe ale lui Michael Jackson.
La 25 iunie, regele muzicii pop s-a stins din viaţă, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac, cauzat, se pare, potrivit primelor informaţii ale anchetatorilor, de o doză foarte mare de calmante, printre care Demerol, dar şi Propofol, acesta din urmă administrat chiar de medicul personal al lui Michael Jackson, cardiologul Conrad Murray, prin injectare. Revista National Enquirer, citată de Libertatea, a făcut reconstituirea ultimelor clipe din viaţa starului, redând fidel detaliile acelei zile fatidice.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite