Traian Băsescu: "România nu poate sta să se prăvălească furtuna peste ea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România nu poate sta să se prăvălească furtuna peste ea, în condiţiile în care ţara noastră pare a fi într-o tensiune publică fără voia ei, i-a spus, vineri, preşedintele Traian Băsescu lui Joseph Daul, preşedintele grupului PPE din Parlamentul European, aflat într-o vizită în România.

Ne bucură vizita dumneavoastră şi a vicepreşedintelui grupului PPE la Bucureşti, mai ales că se pare că, fără voia noastră, suntem într-o tensiune publică şi în mod cert noi nu ne-o dorim, dar nici nu putem să stăm să se prăvălească furtuna pe noi, a afirmat Traian Băsescu, chiar la începutul întâlnirii, informează Mediafax.

În mod cert, România trebuie să îşi apere interesele şi, chiar dacă nu sunt interese foarte mari, o minimă demnitate trebuie să şi-o apere. Ne pare rău că s-au tensionat lucrurile public, a mai spus Băsescu.

În replică, preşedintele grupului Partidului Popular European din Parlamentul European Joseph Daul a afirmat că a venit la Bucureşti pentru a discuta despre Europa, dar şi pentru a pregăti următorul buget al UE, cel de după 2013.

Îmi vizitez prietenii, iar atunci când îţi vizitezi prietenii trebuie să vorbeşti şi despre lucrurile care te supără şi despre lucrurile care trebuie să meargă înainte, a ţinut să sublinieze reprezentantul european.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite