Toni Doboş a dat mâna cu doctorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional român, Toni Doboş, e conştient încă de ieri dimineaţă, după ce a fost în comă mai bine de 48 de ore în urma unui grav accident rutier. Doboş a reacţionat ieri

Fostul internaţional român, Toni Doboş, e conştient încă de ieri dimineaţă, după ce a fost în comă mai bine de 48 de ore în urma unui grav accident rutier. Doboş a reacţionat ieri la stimuli şi a reuşit să îşi mişte puţin pleoapele.

Ştefan Florian, medicul care l-a operat şi şeful Secţiei de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean Cluj, i-a cerut lui Toni să îl strângă de mână, ceea ce Doboş a şi făcut. "În dimineaţa aceasta (ieri - n.r.) Toni s-a trezit, iar doctorul i-a cerut, dacă îl aude, să îl strângă de mână", ne-au declarat surse apropiate fostului fotbalist.

Şeful secţiei a confirmat îmbunătăţirea stării de sănătate a pacientului, arătând că în prezent Doboş este într-o stare de somnolenţă din cauza comei în care s-a aflat şi a sedativelor.

"Toni e tot mai bine, se mişcă şi urmează să i se facă o nouă tomografie. Doctorul ne-a spus că are toate şansele să treacă cu bine peste toate acestea. Acum ne aude şi reacţionează de fiecare dată", susţin sursele citate.

Fostul internaţional este intubat şi ţinut în continuare sub observaţie, medicii fiind precauţi în privinţa stării de sănătate a acestuia. Medicul Ştefan Florian a subliniat faptul că, deşi Doboş e mai bine, nu este încă în afara oricărui pericol.

Fostul fotbalist al "Generaţiei de Aur" a fost implicat într-un grav accident rutier, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la intrarea în Cluj-Napoca.

Acesta a adormit la volanul maşinii pe care o conducea şi s-a tamponat frontal cu un camion parcat regulamentar pe partea opusă a şoselei. Doboş mai avea de parcurs circa 300 de metri până acasă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite