Titus Andrei, coleg şi prieten cu Şerban Georgescu: „A fost o dragoste prea mare între Mădălina şi Şerban"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea Mădălinei Manole a venit ca un trasnet atât pentru familie şi prieteni, cât şi pentru miile de fani. Nimeni nu înţelege încă de ce a recurs artista la un asemenea gest categoric. Acum, poate prea târziu, cei ce au iubit-o încearcă să descifreze ce a fost în  sufletul Mădălinei. Unii spun că sentimentele ei pentru Şerban Georgescu nu se stinseseră încă şi că îi măcinau mariajul cu Petru Mircea.

"Adevărul" a luat legătura cu Titus Andrei, realizator de radio, coleg şi prieten cu Şerban Georgescu. Acesta a vorbit despre iubirea dintre cei doi şi despre cum ar fi vrut să se împace.

„A fost o dragoste prea mare între Mădălina şi Şerban. După ce s-au despărţit, sufletele lor s-au căutat, separaţi parcă nu mai aveau sens pe lumea asta. El suferea vizibil, de câteva ori m-a rugat să iau legătura cu ea, să o chem la radio, ca să găsească prilej să se împace. Am vorbit cu Mădălina, i-am spus că Şerban o iubeşte. Mi-a spus că şi ea îl iubeşte în continuare, dar nu vrea să se mai întoarcă la ce a fost“, şi-a amintit Titus Andrei.

VIDEO- Mădălina Manole:„Revistele de scandal se întrebau dacă Mădălina Manole mai trăieşte"

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite