Ţiriac jr., rejudecat în "Cocaina pentru VIP-uri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul omului de afaceri Ion Ţiriac, Ion Alexandru Ţiriac, va fi rejudecat, în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri", ca urmare a deciziei luată ieri de instanţa supremă. Pe 11 februarie, Ţiriac

Fiul omului de afaceri Ion Ţiriac, Ion Alexandru Ţiriac, va fi rejudecat, în dosarul "Cocaină pentru VIP-uri", ca urmare a deciziei luată ieri de instanţa supremă. Pe 11 februarie, Ţiriac jr. a fost achitat de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Instanţa a constatat că acuzaţiile din rechizitoriu nu se confirmă. Ţiriac Jr. a fost trimis în judecată pentru consum de droguri, dar şi pentru faptul că şi-ar fi pus la dispoziţie locuinţa, în vederea consumului de cocaină.

El a fost achitat anterior de două ori de Tribunalul Bucureşti. Ion Alexandru Ţiriac a declarat în faţa instanţei că nu fumează, nu bea, nu consumă şi nu a consumat vreun drog şi că petrecerile cu cocaină din declaraţiile martorilor nu au existat. Ancheta în dosarul "Cocaina pentru VIP-uri" a început în 2002, iar în februarie 2004 au fost arestaţi Bogdan Albu şi Radu Eugen Năstase, asupra carora s-a gasit cocaină. Ulterior, Radu Năstase a intrat în programul de protecţie a martorilor, dar a fost deconspirat de procurorul Gheorghe Muscalu într-o emisiune tv. În această cauză a fost arestat şi condamnat şi Robert Sandu, nepotul preşedintelui FRF, Mircea Sandu. Totodată fiica preşedintelui FRF, Raluca Sandu a primit neînceperea urmăririi penale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite