Ţiriac jr, la dublu cu fosta iubită a lui Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După câteva zile de suspans în care presa i-a vânat nonstop, Ion Ion Ţiriac (30 de ani) şi Maria Marinescu (28 de ani) s-au căsătorit ieri dimineaţă, la ora 10.00, la Primăria Sectorului

După câteva zile de suspans în care presa i-a vânat nonstop, Ion Ion Ţiriac (30 de ani) şi Maria Marinescu (28 de ani) s-au căsătorit ieri dimineaţă, la ora 10.00, la Primăria Sectorului 1. Ceremonia a avut loc la numai cinci zile de la momentul în care fiul cel mare al lui Ion Ţiriac a anunţat în direct, prin telefon, la "Duminica în familie", că este decis ca, de dragul Mariei, să renunţe la statutul de celibatar. La cununia civilă au participat doar rudele şi prietenii foarte apropiaţi ai mirilor, dar o armată de ziarişti. Cei mai asaltaţi pentru declaraţii au fost, cum era firesc, socrul mare, omul de afaceri Ion Ţiriac, şi soacra mică, actriţa Ioana Pavelescu, care a venit la primărie însoţită de mama sa, fosta actriţă Corina Constantinescu, şi de soţ, Mihai Bujor Sion, fost consul al României în Statele Unite ale Americii şi tatăl vitreg al Mariei. La eveniment a fost prezent însă şi medicul chirurg Ion Marinescu, tatăl bun al miresei. Amalia şi Ilie Năstase au acceptat cu bucurie postura de naşi, iar printre "martori" s-au mai aflat Mihaela Rădulescu, Iulia Dobrin, dar şi cumnata Mariei, Simina Giurciuca, care este văduva fratelui ei mai mare, regizorul Ionuţ Giurciuca (dispărut în urmă cu doi ani, în urma unei boli incurabile). Festivitatea s-a încheiat destul de repede, iar, la finalul ei, doar Ion Ion a făcut declaraţii, Maria mulţumindu-se să zâmbească asistenţei formate din jurnalişti "Suntem foarte fericiţi, suntem uniţi şi sperăm să avem o viaţă cât mai frumoasă", a spus mirele privind spre tatăl său. Acesta, în stilul său sobru, s-a mulţumit să le răspundă ziariştilor care îl iscodeau tot cu o întrebare: "Ce poţi să le doreşti unor tineri care s-au căsătorit decât sănătate şi fericire?".

Relaţie recentă, căsătorie-surpriză

Despre relaţia amoroasă dintre designerul Maria Marinescu şi Ion Ion Ţiriac a început să se vorbească abia în urmă cu trei săptămâni, imediat după prezentarea de modă a proaspetei soţii, la care invitat de onoare a fost… viitorul soţ. La momentul acela se vehiculau prin presă cu totul alte poveşti de iubire legate de amândoi. Despre Maria s-a spus că ar fi implicată într-o relaţie cu Alex Erbaşu, iar despre Ion Ion, fie că încă oftează după Ileana Lazariuc, fosta sa logodnică, fie că este îndrăgostit de Andreea de la Trident, căreia i-ar fi dăruit un inel de logodnă. Atât Maria, cât şi Ion Ion au mai fost la un pas de căsătorie. Dar fiecare dintre ei cu altcineva: ea, cu fotbalistul Cristian Chivu, el cu Ileana Lazariuc.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite