Tinerii social-democraţi au zgâriat la poarta şefului statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TSD a dus, ieri, la Palatul Cotroceni, o poartă simbolică, pe care erau lipite abţibilduri cu mâini zgâriind, în replică la afirmaţiile preşedintelui Băsescu despre partidele care ar putea

TSD a dus, ieri, la Palatul Cotroceni, o poartă simbolică, pe care erau lipite abţibilduri cu mâini zgâriind, în replică la afirmaţiile preşedintelui Băsescu despre partidele care ar putea veni să "zgârie cu unghiuţele" poarta Cotroceniului când se vor face guverne.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri, într-un interviu pentru BBC, că, din perspectiva aşteptărilor sale, referendumul din 25 noiembrie a fost "un eşec major", pentru care îşi face reproşuri "deloc blânde". El a spus că a mizat pe o prezenţă asemănătoare celei din 19 mai. "Chiar dacă am acuzat televiziunea, radioul public de boicotarea informării populaţiei, trebuie să apreciz participarea ca fiind un eşec personal", a declarat Traian Băsescu.

PD nu a reuşit să îşi mobilizeze electoratul urban la vot şi nu a funcţionat ca o echipă în campanie, a reproşat Băsescu PD-ului. El a mai declarat că, în timpul mandatului său, Mircea Geoană nu va fi desemnat prim-ministru. Avertismentul adresat partidelor absente la consultările de la Cotroceni, solicitate să nu zgârie la poarta Cotrocenilor la formarea unui nou guvern, era adresat "veşnicului prim-ministru" Mircea Geoană, a lămurit el.

"Acesta a fost semnalul pe care l-am dat domnului Geoană public, să nu-şi facă iluzii că va fi vreodată prim-ministru al României cât timp eu sunt preşedintele României, în condiţiile în care se arată dezinteresat de un program de o importanţă extraordinară", a declarat Traian Băsescu. (Oana Iuraşcu, Al. Macoveiciuc)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite