Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără riduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Linia de îngrijire La Prairie este râvnită de femei din lumea întreagă. Se bazează pe o substanţă activă numită "complex celular" şi pe ingrediente insolite, cum sunt caviarul şi

Linia de îngrijire La Prairie este râvnită de femei din lumea întreagă. Se bazează pe o substanţă activă numită "complex celular" şi pe ingrediente insolite, cum sunt caviarul şi şampania. Crema La Prairie este un simbol al luxului în lumea cosmeticelor.
A apărut în urma cercetărilor făcute la prestigioasa clinică elveţiană La Prairie din Montreux. Începând din 1984 însă, destinele clinicii La Prairie s-au separat de numele liniei de produse de îngrijre. La Prairie promite să prevină apariţia ridurilor şi să reducă dacă este necesar prezenţa acestora. Există mai multe linii de produse, în funcţie de tipuri de ten şi categorii de vârstă. Acestea variază de la creme hidratante, cum este La Prairie cellular cream, seruri cu efect de intensificare - La Prairie cellular serum sau creme antiîmbătrânire, produsele-vedete ale companiei - La Prairie cellular radiance cream. Iniţial, segmentul de public vizat era format din femei de peste 40 de ani. În ultimele două decenii însă, preocuparea femeilor pentru modul în care arată a devenit mult mai stringentă. Presa glossy a alimentat această nevoie nou-apărută prin promovarea imaginii femeii ultrasofisticate şi extrem de informate în ce priveşte înfrumuseţarea. La Prairie a profitat de acest public apărut ca peste noapte, creând o linie de produse adresate femeilor începând de la 25 de ani.
Tratamentele La Prairie nu se mai fac de mult doar în locuri exotice, cum este hotelul de lux Burj Al Arab din Dubai. În Bucureşti există deja mai multe saloane cosmetice care folosesc aceste produse. Un exemplu este Cella Center din Cotroceni. Aici te poţi răsfăţa cu tratamente care nu numai că promit să îţi păstreze pielea proaspătă şi strălucitoare, dar îţi oferă un răsfăţ deosebit prin simpla lor prezentare, miros, imagine. Preţurile pentru un tratament variază la acest salon între 1.700.000 şi 3.500.000 de lei, în funcţie de serviciile oferite.
La Prairie s- a adresat iniţial unui segment de public de nişă, cu timpul însă au fost lansate produse mai ieftine dedicate femeilor tinere şi astfel eşantionul de piaţă vizat s-a diversificat constant. Preţul cremelor La Prarie porneşte de undeva de la 3.300.000 lei pentru un gel Lypo Sculpting şi de aici creşte progresiv. Caviarul şi şampania sunt două dintre ingredientele de lux care contribuie la imaginea de produs premium. Caviarul este, se pare, nu numai un produs culinar rafinat, dar şi unul cu proprietăţi reale pentru întreţinerea pielii. Directoarea centrului Cella, doamna Monica Marcuianu, consideră că tratamentele cosmetice efectuate în salon sunt mult mai complexe şi au efecte care nu pot fi înlocuite de simpla folosire a produselor acasă. Astfel, spune ea, o femeie preocupată să evite îmbătrânirea ar trebui să folosească acasă produsele La Praire, dar şi să meargă cel puţin o dată pe lună la un salon cosmetic. Tratamentul are în principal efectul de a preveni îmbătrânirea şi mai puţin de a îndepărta în mod evident ridurile. De aceea, folosirea produselor cosmetice antiîmbătrânire trebuie să înceapă destul de devreme. După părerea dr. Carmen Mihăileanu (Promote Cosmetics), crema La Prairie este cam cea mai bună metodă existentă de prevenire a primelor semne de îmbătrânire. Ea susţine ideea perseverenţei în vizitarea unui salon cosmetic lunar, preţul unei şedinţe de tratament la salonul Promote Cosmetics fiind de 1.400.000 de lei.

Concluzia ar fi că, deşi nu înfăptuiesc minuni, cremele de lux reprezintă una dintre puţinele metode naturale care pot ţine timpul în loc. Măcar pentru un timp.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite