Timişoara: „E un vis frumos şi e aproape”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoara aşteaptă cu sufletul la gură marele derby cu Dinamo, de la Bucureşti, iar Gabi Balint speră să-l învingă pe Mircea Rednic, fostul său coleg de naţională.

Patru etape au mai rămas din actualul sezon competiţional, unul din cele mai spectaculoase de după Revoluţie. „Poli”, Dinamo şi Unirea Urziceni se luptă cu şanse egale pentru câştigarea campionatului. Fiecare echipă aşteaptă o greşeală din partea adversarilor.
De acum, cei care vor călca strâmb îşi micşorează şansele de a deveni campioni. Pe ultima turnantă, cele trei echipe se vor întâlni fiecare cu fiecare. Poli merge la Dinamo, Unirea se deplasează la Timişoara, iar Dinamo va juca la Urziceni. Un final de sezon în care fiecare partidă este echivalentă cu o finală.
Duminică, „Poli” joacă din nou cu eterna rivală Dinamo, rănită în orgoliu după eliminarea din Cupa României. După ce au învins „câinii” în cupă, după 12 ani de aşteptare, timişorenii încearcă să mai doboare un record. Poli nu a mai câştigat în „Ştefan cel Mare” încă din anii 60.

Dacă Steaua-Dinamo a fost “el clasico”, duminică va fi, probabil, “el decisive” sau “el definitive”. Este un meci capital, care probabil va defini campioana din acest an. Sincer, nu simt absolut nicio presiune. Drumul pe care echipa l-a parcurs până acum este unul foarte bun. Visăm în continuare! Este un vis frumos, care se poate împlini la finalul acestui campionat”, a spus Gabi Balint, antrenorul timişorenilor.
Duelul foştilor colegi
Antrenorul Gabi Balint se va întâlni cu Mircea Rednic, fostul său coleg de la naţională, încă din perioada junioratului. Cei doi antrenori au fost colegi de echipă când au cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial de Juniori. “Nu mă gândesc să înving Dinamo pentru mine, am făcut asta de multe ori când eram jucător. Acest oraş minunat, aceşti suporteri merită o victorie”, a mai spus Balint.

Care credeţi că va fi rezultatul meciului de duminică dintre Dinamo şi "Poli"? Vă puteţi exprima opinia în sondajul alăturat şi în secţiunea de comentarii!

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite