Timişoara: O maşină în flăcări a blocat circulaţia în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fordul a ars ca o torţă în faţa Facultăţii de Arte, iar proprietara spune că pompierii au intervenit după 20 de minute de la solicitare.

Clipe de coşmar pentru o timişoreancă a cărei maşină a luat foc în mers, în urmă cu câteva minute, pe strada Oituz. Automobilul, produs în 2001, a luat foc în mers. Proprietara, aflată în stare de şoc, abia a apucat să tragă maşina pe dreapta şi să fugă.

„Am sesizat în sensul giratoriu că iese fum, însă a luat foc instantaneu. Abia am apucat să ies din automobil, că a fost înghiţit de flăcări”, a spus printre lacrimi şoferiţa Simona Regea. Mai mulţi conducătoriauto au sărit cu stingătoarele să anihileze incendiul, însă focul s-a înteţit.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor, care au lichidat incendiul în cinci minute. Proprietara susţine că acestora le-a luat 20 de minte să parcurgă un kilometru de la unitate până la intervenţie. „Au venit după 20 de minute. Nu ştiu de ce le-a luat aşa de mult”, a mai declarat şoferiţa.

Martorii susţin însă că pompierii au sosit după şapte minute. „Am văzut totul pentru că am magazinul în zonă. Au venit repede pompierii. Până am venit eu cu o găleată, ei erau aici”, spune Ioan Şoldan, unul dintre martori.  Femeia nu avea asigurare Casco, doar RCA. Traficul a fost reluat în zonă la jumătate de oră de la izbucnirea incendiului. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite