Moartea unei prostituate scumpeşte sexul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea Mariei Hriscu, o prostituată în vârstă de 42 de ani din Timişoara, a ajuns să tulbure piaţa sexului din municipiu. Femeia a fost ucisă, în noaptea de duminică spre luni, de clienţi cu care nu s-a înţeles la preţ.

La 24 de ore de moartea femeii, poliţia în continuare nu ştie cine a pus capăt vieţii femeii, dar primele efecte s-au făcut deja resimţite: prostituatele din oraş şi-au dublat preţurile pentru că nu vor să îşi rişte viaţa pe bani de nimic, mai ales că multe dintre ele au renunţat la protecţia oferită de „peşti" şi lucrează pe cont propriu.

La fel a procedat şi Maria Hriscu, care s-a întâlnit cu cei doi clienţi pe o alee întunecată aflată într-o zonă industrială de la ieşirea din Timişoara. „Maria se prostitua ca să facă bani pentru copilul ei. Pe aleea unde a fost ucisă se ştie că ne retrăgeam cu clienţii. Oricare dintre noi putea să fie în locul ei. E trist că au ucis-o chiar de ziua ei de nume", a declarat Aurelia, o altă prostituată.

Potrivit poliţiştilor, femeia a fost de acord să le ofere plăcere clienţilor, însă aceştia nu au mai vrut să o plătească. În momentul în care a fost găsită, prostituata era plină de sânge, iar la nivelul pieptului părea să fie înjunghiată cu un obiect ascuţit.

„Există mai mulţi martori care susţin că au auzit-o pe victimă cerând ajutor, dar până să ajungă la ea, femeia a decedat. Martorii spun că au auzit vocile a doi bărbaţi. Încă nu am stabilit identitatea criminalilor. Aşteptăm rezultatele necropsiei, care ne vor spune din ce cauză a decedat victima", a declarat Andreea Cinteză, ofiţer de presă la Poliţia Timiş.

Ultima crimă împotriva unei prostituate din Timişoara a avut loc în urmă cu trei ani. Atunci, o tânără de 25 de ani a fost aruncată din mers dintr-o maşină. Femeia a fost găsită de trecători, dar a murit pe patul de spital.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite