Timişoara: Vraişte în oraş, nimeni nu verifică TIR-urile care traversează Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o săptămână după devierea traficului greu de pe Timişoara-Lugoj, Primăria Timişoara nu are o situaţie a circulaţiei camioanelor din oraş.

La aflarea veştii că traficul greu va fi deviat prin oraş, primarul Gheorghe Ciuhandu a reacţionat prompt. „Liviu Rebreanu este proaspăt refăcut, iar pasajul din Calea Şagului nu rezistă unui trafic greu”, a spus primarul imediat după decizia Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara. Gheorghe Ciuhandu i-a convocat pe cei de la  Drumuri care l-au asigurat că prin oraş vor circula mai puţine camioane decât până în prezent.

La o săptămână de la devierea traficului, Primăria nu are încă o situaţie a circulaţiei camioanelor grele în oraş. „Aştept un raport de la Direcţia de Drumuri a Primăriei. Uneori circulă mai puţine camioane, alteori sunt şi TIR-uri care intră în oraş”, a spus primarul Gheorghe Ciuhandu. Şeful Direcţiei de Drumuri, Culiţă Chiş nu are o situaţie a TIR-urilor care au intrat în Timişoara în ultima săptămână iar raportul întocmit de el se referă la indicatoare. „Vom verifica dacă este traficul dirijat şi dacă sunt montate panourile pe Timişoara-Lugoj şi prin oraş”, a spus Culiţă Chiş. Acesta trebuie să prezinte raportul joi în Comisia de Circulaţie. 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite