Timişoara: Vali Velcea este antrenorul lui "Poli"! (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu doar două meciuri rămase în acest sezon, conducerea clubului bănăţean a apelat la varianta de avarie: Valentin Velcea, antrenorul echipei satelit.

Mai citiţi pe această temă:
Balint pleacă de la "Poli" după şase luni (GALERIE FOTO)
Iancu l-a demis pe Gabi Balint! "Nu mai risc nimic"
Timişoara - Urziceni 1-2 FINAL / Unirea Urziceni este virtual campioană!
Iancu face valuri înainte de "Poli" - Urziceni

În această după-amiază, preşedintele Consiliului Director de la "Poli", Gheorghe Chivorchian, a anunţat numele noului antrenor de la "Poli". Este vorba de Valentin Velcea, antrenorul echipei satelit a clubului, care a fost până în iarnă secundul lui Dusan Uhrin Jr. la echipa mare.

Astfel, Vali Velcea va conduce de pe bancă a doua finală de Cupă consecutivă. În 2007, după demiterea lui Alin Artimon şi un interimat de două etape al lui Iosif Rotariu, Velcea a preluat echipa în etapa a 24-a a sezonului, ajungând în finala Cupei României, pierdută cu 0-2 în faţa Rapidului, chiar pe stadionul "Dan Păltinişanu" din Timişoara.

Vali Velcea va pregăti echipa pentru meciurile cu FC Braşov, din ultima etapă a campionatului, şi cu CFR Cluj, în finala Cupei, urmând ca apoi conducerea clubului să decidă viitorul băncii tehnice. Tehnicianul în vârstă de 36 de ani este al treilea antrenor care pregăteşte "Poli" în acest sezon, după Dusan Uhrin şi Gabi Balint.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite