Timişoara: Ungur prins de opt ori la volan fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean maghiar a încercat să intre în ţară la volanul unui BMW, deşi a fost prins de autorităţile ungare de opt ori fără permis.

Poliţiştii de frontieră de la Jimbolia l-au prins pe Janos K., de 30 de ani, care a încercat să intre în România, ieri, la volanul unui BMW. Agenţii i-au solicitat şoferului şi permisul de conducere, act pe care acesta a declarat ca nu îl are asupra sa.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că şoferul nu are permis de conducere, după ce au făcut verificări în baza de daze a autorităţilor maghiare. Mai mult, oamenii legii au descoperit că Janos K. a fost depistat pe teritoriul Ungariei conducând de opt ori autoturisme fără a poseda permis de conducere. El s-a ales cu dosare penal.

Tot vineri, în localitatea Otelec, poliţiştii de frontieră au oprit în trafic o Dacie, condusă de Emil F., de 36 de ani, din Arad, care nu avea permis de conducere.

Şoferul amator are acum pe numele său un dosar penal, la fel ca Oana P., de 25 de ani, din Reţita, care a încercat să plece ieri din ţară, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, la volanul unui automobil BMW, cu numere de înmatriculare emise de autorităţile din Austria. Poliţiştii au stabilit că autoturismul este radiat din circulaţie în aprilie 2008, iar femeia este cercetată penal pentru că a condus un automobil fără permis.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite