Timişoara: Trei puncte chinuite, dar necesare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorii celor două echipe s-au plâns de căldura sufocantă de afară

Gabi Balint: „Când nu poţi, nu poţi”

Antrenorul echipei FC Timişoara, Gabi Balint s-a declarat fericit pentru victoria chinuită în faţa celor de la Oţelul Galaţi, în condiţiile în care jucătorii săi resimt oboseala acumulată în ultima perioadă. „Nu cred că am putut mai mult. E greu de pe margine să ţipi. Dar când nu poţi, nu poţi. Trebuie să îi înţelegem şi să ne bucurăm de victorie”, a spus Balint.
Antrenorul bănăţenilor s-a plâns şi de căldura de afară, jucătorii având nevoie de mai multe reprize de hidratare. „Căldura a fost insuportabilă. Foarte mulţi au jucat două meciuri pe săptămână. Jucătorii erau dărâmaţi, mi-au spus şi la pauză. Astăzi nu am putut mai mult. Dar bine că am câştigat”, a declarat Balint.

Pentru echipa timişoreană urmează pregătirea marelui meci cu Dinamo, care se va disputa la Bucureşti, pe 17 mai. „Vine o săptămână mai liberă. Până marţi le-am dat liber jucătorilor, pentru că trebuie să iasă şi ei, să se elibereze şi să se relaxeze un pic. Ne aşteaptă meciul decisiv cu Dinamo”, a mai declarat Balint.

Petre Grigoraş: „Bucur a făcut diferenţa”

Petre Grigoraş, principalul echipei Oţelul Galaţi era trist după meci. Acesta se află de trei ani şi jumătate pe banca oţelarilor, însă a declarat că actualul sezon este cel mai dificil pentru el datortită crizei financiare. „Autorităţile locale dau din gură, Mittal are şi ea probleme mari, nu ştiu dacă va fi cât de curând bine. Noi ne ducem soarta până la capăt şi sper să nu retrogradăm”, a spus Grigoraş. Referitor la meciul cu „Poli”, tehnicianul echipei de pe Dunăre, crede că a fost decis de sclipirea lui Gigel Bucur. „El a făcut diferenţa. E un oportunist, nu degeaba a fost golgeter şi e pe primul loc şi acum la marcatori. Noi am jucat foarte slab, iar Timişoara, slab. Cred că şi căldura i-a lovit în cap”, mai spus Petre Grigoraş.




Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite