Timişoara: Traficanţi prinşi în vamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Jimbolia, unul de etnie romă, iar celălat român, suspectaţi că ar fi traficanţi de persoane şi de droguri, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră şi procurorii DIICOT în timp ce încercau să iasă din ţară.

Poliţiştii au găsit în maşină două tinere care urmau să fie duse în Germania pentru a fi exploatate sexual, un bărbat despre care cred că ar fi urmat să fie „livrat” în Belgia pentru a fi exploatat prin muncă, dar şi 15 grame de droguri, haşiş şi cannabis.
După mai multe ore de audieri, cei doi au fost prezentaţi, ieri, Tribunalului Timiş, care a emis mandate de arestare pe numele lor. „Completul de judecată a hotărât să le dea mandate de arestare preventivă pe 29 de zile. Ciudat a fost faptul că niciunul dintre cei doi nu şi-a manifestat dorinţa de a face recurs, lucru care i-a surprins şi pe procurorii DIICOT, dar şi pe magistraţi. Totuşi au la dispoziţie 24 de ore pentru a apela la această cale de atac a mandatelor de arestare”, a spus purtătoarea de cuvânt a Tribunalului Timiş, judecătoarea Mihaela Roibu.
Potrivit poliţiştilor, cei doi fac parte dintr-o reţea internaţională de criminalitate organizată. Bărbaţii sunt acum cercetaţi, în stare de arest, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de droguri de mare risc. ;

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite