Timisoara: Topul poliţiştilor luaţi pe capotă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul poliţist luat pe capotă de un şofer este Ion Mircea, de 33 de ani, care a fost lovit cu maşina, miercuri, de un taximetrist în Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara.

El a încercat să verifice documentele taximetristului şi s-a ales cu umărul dislocat.

Taximetristul pirat a încercat să scape de poliţist şi a mai lovit trei maşini în drum spre la ieşirea din aeroport. Poliţistul a fost transportat la spital. Şoferul de taxi este cercetat acum pentru distrugere, vătămare corporală, ultraj, iar dosarul a fost înaintat procurorilor. Inspectorii primăriei verifică şi dacă are autorizaţie pentru taximetrie.

Un alt poliţist, Ionel Sintescu, a fost acroşat tot miercuri, în apropierea Vămii Moraviţa, de un Chrysler Voyager cu numere străine, al cărui şofer a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. Agentul a fost trântit la pământ, însă a scăpat doar cu câteva contuzii. „Ştim identitatea şoferului. Este dat în urmărire. Urmează să fie depistat”, a spus Andrei Emil, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.  

Poliţiştii nu au reuşit să găsească de şase luni un şofer care a lovit cu maşina în trafic un alt agent al Poliţiei Rutiere.
Agentul Adrian Dragostin a fost luat pe capotă în noaptea de 2 spre 3 mai, când a încercat să oprească un Volkswagen Golf cu numere de Italia, pe bulevardul Vasile Pârvan din Timişoara. Poliţiştii nu l-au găsit pe şofer, însă l-au sancţionat pe poliţist pentru că a făcut schimb de tură cu un coleg.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite