Timişoara: Ţepele cu cartele telefonice s-au mutat la primării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii de credit de pe telefonul mobil au încercat să păcălească mai multe primării din Timiş sub pretextul că oferă zahăr şi făină pentru săracii satului

Ţeparii s-au recomandat membrii unei fundaţii din Lugoj care acordă ajutoare pentru familiile cu venituri mici. Aceştia le spuneau primarilor că vor să acorde mai multe ajutoare de Paşte pentru oamenii săraci. Printre cei care au fost la un pas să pice în plasa ţeparilor a fost primarul din Ghilad, Cornel Guran. „Au spus că vor să dea ajutoare pentru săraci şi dacă nu avem transport ne asigură ei şi transportul. Singura condiţie este să trimitem un delegat la Lugoj să aducă produsele”, a spus primarul din Ghilad.

Cartele pentru băieţii care încarcă ajutoarele

După propunerea primită, primăria a desemnat imediat un delegat care s-a dus la Lugoj. „Am zis că nu trebuie să refuzăm aşa ceva şi să-i ajutăm pe oameni. Şmecherii ţineau tot timpul legătura cu omul nostru pe drum şi când a ajuns în Lugoj i-a spus să cumpere patru cartele de câte 15 euro pentru băieţii care încarcă produsele”, a mai spus Cornel Guran. În momentul acela, funcţionarul din Ghilad şi-a dat seama că este ceva putred la mijloc şi l-au sunat pe primar care i-a spus să lase totul baltă şi să se întoarcă în localitate. După mai multe consultări cu alte primării, s-a dovedit că ţeparii au încercat să păcălească şi primăriile din: Ciacova, Banloc şi Voiteg. În acelaşi timp Cornel Guran a sesizat şi Prefectura, însă ţeparii nu mai sunt de găsit. „Am încercat să sun de pe telefonul meu la numărul de pe care s-a sunat, dar este închis. Am sesizat şi Poliţia”, a spus prefectul Mircea Băcală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite