Timişoara: Romi snopiţi în bătaie în Piaţa Traian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul a izbucnit pe o terasă, iar bătălia s-a purtat cu halbe de bere. A fost nevoie de intervenţia trupelor speciale pentru aplanarea conflictului.

Peste 30 de persoane au fost implicate, joi seara, într-un scandal monstru. Totul a început de la copiii unei familii de romi, aflaţi pe o terasă împreună cu unchiul lor. Ei au început să facă scandal după ce un tânăr a vărsat, accidental, bere pentru unul dintre ei.

Romii s-au luat la ceartă cu rivalii de pe terasă şi în nici cinci minute au fost bătuţi de către trupa tânărului care i-a stropit cu bere. Învinşii şi-au chemat întăriri, iar peste 20 de romi au apărut în zonă ca să îi sprijine. Terasa s-a transformat într-un câmp de război, iar halbele de bere au fost folosite ca muniţie.

Trupele speciale ale Poliţiei Timiş, jandarmii şi poliţiştii comunitari au ajuns zonă pentru a calma spiritele. Trei romi au fost transportaţi la spital, după ce au fost loviţi de cioburile halbelor de bere.

"Două persoane implicate în scandal au fost transportate la Secţia 1 Poliţie. Dacă victimele vor aduce certificate medico-legale, agrasorii riscă să se aleagă cu dosare penale pentru loviri şi alte violenţe", a spus inspectorul Sergiu Rus, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite