Timişoara: Revoluţie pentru locurile de parcare din oraş(SONDAJ+GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Locatari din Timişoara (FALT) nu susţine demolarea garajelor. Şeful FALT, Petru Olariu îi îndeamnă pe timişoreni să iasă în stradă şi să se opună actualului sistem în care plăteşti pentru un loc de parcare fără a beneficia de el.

Citiţi pe aceeaşi temă:

Demolarea garajelor va închide micile afaceri ilegale
Reclamaţi garajele transformate în buticuri sau depozite!

„Adevărul de seară” continuă dezbaterea pe tema garajelor din Timişoara. În ediţia de astăzi a ziarului, preşedintele FALT, Petru Olariu prezintă poziţia organizaţiei pe care o conduce vizavi de demolarea garajelor. „Garajele construite ilegal trebuie demolate, dar cele construite cu acte în regulă nu pot fi demolate pentru că oamenii au investit acolo cu acordul primăriei”, a spus Petru Olariu. Acesta vede posibilă demolarea garajelor numai în anumite condiţii. „Când s-a luat decizia construirii garajelor tot actuala conducere era la putere. Primăria le poate demola doar dacă investeşte şi oferă în schimb alte garaje sau parcări acoperite”, a mai spus Olariu. În ceea ce priveşte aspectul garajelor, Petru Olariu crede că acestea pot fi cel mult vopsite. „Dacă sunt urâte primăria trebuia să impună atunci când au fost construite anumite condiţii”, a adăugat Petru Olariu. 

Furt la drumul mare

Pe lângă problema garajelor, nemulţumirile preşedintelui FALT se îndreaptă şi spre reprezentanţii Administrării Domeniului Public care gestionează locurile de parcare din Timişoara. „Ceea ce se întâmplă acum este furt la drumul mare. Omul îşi cumpără un tichet Telpark, fără a avea vreo garanţie că-şi găseşte loc de parcare. Ar trebui să parchezi şi mai apoi, după ce ai asigurată parcarea să plăteşti”, a spus Olariu. Acesta îi îndeamnă chiar pe timişoreni să se opună actualului sistem. „Ar trebui făcută o a doua revoluţie în Timişoara pentru că timişorenii nu trebuie să se lase călcaţi în picioare”, a mai spus Petru Olariu.

„Ar trebui să parchezi şi mai apoi, după ce ai asigurată parcarea, să plăteşti”, Petru Olariu

Redacţia "Adevărul" din Timişoara va prezenta toate mesajele şi comentariie dumneavoastră consilierilor locali în şedinţa din această lună. Puteţi transmite un mesaj consilierilor la adresa de mail a redacţiei timisoara@adevarul.ro sau pe timisoara.adevarul.ro la secţiunea „comentarii“.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite