Timişoara: Primăria dă vina pe RDS pentru stâlpul căzut pe maşina de pe Pestalozzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Gheorghe Ciuhandu s-a întâlnit astăzi cu reprezentanţii firmelor de cablu din oraş pentru a găsi o soluţie de coborâre a firelor din zona centrală în subteran.

Firmele care au cabluri aeriene în zona centrală, împreună cu primăria trebuie să inventarieze toţi stâlpii din centru şi să găsească soluţii pentru trecerea cablurilor în subteran până în luna aprilie a anului viitor. Până atunci se va forma o comisie formată din reprezentanţi ai Direcţiei Edilitare, specialişti de la Urbanism, Patrimoniu, Serviciu Juridic, Direcţia Fiscală şi Poliţia Comunitară, care vor colabora cu reprezentanţii firmelor pentru realizarea  unui proiect de comunicaţii. „În această perioadă Direcţia de Urbanism nu va mai elibera autorizaţii pentru amplasarea cablurilor aeriene decât în cazuri excepţionale”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Lăcrămioara Condea.

Cabluri montate fără autorizaţie


La întâlnirea de la primărie s-a luat în discuţie şi incidentul de săptămâna trecută când un stâlp a căzut peste o maşină aflată în trafic la o oră de vârf. „Firma RDS este responsabilă de producerea accidentului şi va fi sancţionată, deoarece un reprezentant al companiei a lucrat pe acel stâlp fără a avea autorizaţie”, a mai spus Lăcrămioara Condea. Reprezentanţii RDS nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima punctul de vedere.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite