Timişoara: Poliţiştii au ratat o arestare de 100.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Poliţiştii au ratat o arestare de 100.000 de euro
Timişoara: Poliţiştii au ratat o arestare de 100.000 de euro

Principalii suspecţi ai jafului anului 2009, care au furat un seif din cartierul de vile Braytim din Timişoara, au fost eliberaţi de judecători pentru că poliţiştii şi procurorii nu au reuşit să strângă probe împotriva lor.

Cei doi au fost reţinuţi vineri de poliţişti, fiind suspectaţi că împreună cu o altă tânără au furat un seif în care se aflau peste 60.000 de euro şi 1, 1 kilograme de aur.

Deşi unul dintre bărbaţi a recunoscut că a furat bani, poliţiştii nu au fost capabili să găsească vreo probă şi nici să recupereze banii şi aurul.

Ceilalţi doi tineri neagă implicarea în jar, iar judecătorii i-au crezut. Magistraţii au hotărât să-i elibereze pe suspecţi, sâmbătă seara, după audieri maraton la Judecătoria Timişoara. 

Victima jafului este afaceristul sirian Abdul Razag Abud, de 42 de ani, care locuieşte într-o vilă aflată la 100 de metri de casa lui Dan Tripa, afaceristul ucis în urmă cu două luni, ai cărui criminali sunt de negăsit.

Hoţii i-au intrat în casa arabului, în toiul zilei, şi i-au furat un seif de zece kilograme din dulapul aflat în dormitor. „Eram cu copiii la mall. Hoţii au mers direct la seiful în care se aflau 60.000 de euro şi 1,1 kilograme de aur”, a spus afaceristul.

Procurorii au făcut recurs şi speră să obţină arestarea celor doi, marţi, de la judecătorii Tribunalului Timiş.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite