Timişoara: Pensionari îndosariaţi penal pentru că pun muzică în birturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii localurilor din Făget au fost daţi pe mâna procurorilor pentru că au pus clienţilor muzică de pe CD-uri inscripţionate ilegal.

Poliţiştii s-au întrecut în dosare penale întocmite unor pensionari pentru transmitere către public a operelor sau produselor purtătoare de drepturi conexe fără autorizaţie, la finalul săptămânii trecute. Ei i-au luat la rând pe patronii de birturi din Făget, de la care au confiscat aproximativ 30 de CD-uri, pe au fost inscripţionale manele ilegal.

Discurile optice erau folosite pentru a pune muzică clienţilor din birturi, iar în toate localurile muzica ambientală era difuzată fără autorizaţie. Primul care s-a ales cu dosar penal a fost Irimie M. de 54 ani, care a difuzat ilegal muzică în birt în perioada noiembrie 2008 – ianuarie 2009, în calitate persoană fizică autorizată.

Dorel M. de 59 ani, din mun. Lugoj, Petru R. de 50 ani, din oraşul Făget şi Mihaela O. de 64 ani, din oraşul Făget, s-au ales toţi cu dosare penale pentru că au pus muzică clienţilor, fără să achite drepturile de autor.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite