Timişoara: Parcare subterană propusă în Piaţa 700

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii vor achita o taxă pe oră al cărei cuantum nu a fost încă stabilit de municipalitate.

Conducerea Primăriei Timişoara propune din nou în Consiliul Local Timişoara (CLT) un proiect de hotărâre prin care să concesioneze către Administrarea Domeniului Public (ADP) Timişoara mai multe parcele de teren din zona Piaţa 700 pentru construirea unei parcări subterane.

Spaţiul se găseşte lângă noua clădire a Finanţelor, spre sediul Aquatim. Proiectul a stârnit multe controverse în CLT. Propunerea a mai fost făcută la şedinţa CLT de luna trecută, dar a fost respinsă prin vot. Acum, proiectul este din nou pe ordinea de zi şi are toate şansele să fie aprobat. „Noi ne-am opus luna trecută pentru că nu am înţeles exact despre ce este vorba, dar am înţeles că este vorba despre o parcare ce va deservi clădirea Finanţelor”, a spus consilierul local, Adrian Pau.
 
Spaţii verzi la suprafaţă

„La suprafaţă vor fi doar câteva locuri de parcare pentru angajaţii Finanţelor, iar, în rest, spaţii verzi şi trotuare”, a spus şeful Telpark, Ionel Ursu. Acesta a mai spus că intenţionează să înceapă lucrările în acest an pentru a fi terminate cât mai repede. Proiectul va fi luat în discuţie în şedinţa de săptămâna viitoare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite