Timisoara: Orasul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri din Timis, prezentate în Ediţia de Vest a cotidianului "Adevărul" şi ediţia locala a cotidianului „Adevărul de Seară“.

Astăzi, ora 07.00
Tramvai gratuit

Regia Autonomă de Transport Timişoara pune astăzi la dispoziţia timişorenilor un tramvai gratuit cu ocazia zilei Europei. Tramvaiul este decorat de studenţii Facultăţii de Artă şi circulă pe traseul Piaţa Victoriei-Prefectură-Pădurea Verde. Călătorii primesc materiale informative despre UE.

ASTĂZI, ora 21.00
Începe sărbătoarea

Astăzi se deschide stagiu-nea estivală ,,Timişoara – mica Vienă”. Evenimentele culturale vor avea loc în fiecare week-end până la sfârşitul lunii sep-tembrie. În Piaţa Unirii vor fi concerte de muzică uşoară, iar Parcul Rozelor va gazdui evenimentul ,,Ţara mea-i Banatul meu”. Surpriza din acest an este teatrul în aer liber.

ASTĂZI, ORA 09.00
Tâlhar eliberat de procurori

Un tânăr de 17 ani, suspectat că a comis o tâlhărie, a fost eliberat de procurori, în urmă cu câteva ore. El a fost prins de poliţişti, ieri, după o anchetă de două săptămâni. Tânărul este acuzat ca i-a dat în cap unei timişorence de 19 ani şi i-a furat telefonul mobil, în Calea Girocului.

ASEARĂ, 23.30
Prins de opt ori fără permis

Un cetăţean maghiar a fost prins, ieri seară, fără permis de conducere, la Jimbolia, în timp ce încerca să intre în ţară cu un BMW. Ungurul a spus că nu are actul la el, însă în baza de date a autorităţilor maghiare figurează că a fost prins de opt ori la volanul unor maşini fără permis.

ASTĂZI, ORA 10.00
Judecat pentru accident

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Traian Vuia, a fost trimis în judecată pentru că a lovit cu maşina o pensionară, care a avut nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale pentru însănătoşire. Accidentul a avut loc în Lugoj, anul trecut, de Crăciun, iar victima a traversat strada regulamentar.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite