Timişoara: Oraşul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri din Timis, prezentate în Ediţia de Vest a cotidianului "Adevărul" şi ediţia locala a cotidianului „Adevărul de Seară“.

ASTĂZI, ORA 11.00
S-a publicat lista cu „profii tari”


Studenţii au ales şi votat, timp de opt luni, cei mai buni profesori universitari din România. Din cei 800 de profesori înscrişi în competiţie, 123 au primit premiul de „Profesor Bologna”. În Timişoara, 12 profesori de la Politehnică şi patru de la Universitatea de Vest au fost nominalizaţi.

ASTĂZI, ORA 10.00
Judecat pentru furt din cimitir


Un hoţ care a furat poarta cimitirului din Pesac a fost prins după un an şi jumătate de la comiterea faptei. Corneliu N., de 34 de ani a furat poarta în decembrie 2007 şi a vândut-o unui localnic din Lovrin. Hoţul a fost prins acum şi s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

ASTĂZI, ORA 17.00
Costel Baboş în Timişoara


Scriitorul româno-canadian Costel Baboş îşi lansează astăzi, în Timişoara, volumul de proză scurtă SF „Un om din Wayfalua şi alte povestiri”. Lansarea are loc în librăria „Cartea de nisip”, după-amiază, de la ora 17.00. La eveniment vor participa Cornel Secu, Lucian Vasile Szabo şi Daniel Vighi.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite