Timişoara: Neputincioşi în faţa "câinilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Poli” a pierdut cu 1-3 la Dinamo după ce a deschis scorul şi a controlat prima parte a jocului. Două goluri marcate de „câini” pe finalul primei reprize i-au descumpănit pe timişoreni.

Meciul de aseară s-a desfăşurat ca un adevărat derby doar în prima repriză. După un prim şut al lui Cisovsky, în minutul 5, Gigel Bucur a deschis scorul pentru bănăţeni. În minutul 10, micuţul atacant timişorean i-a ridiculizat pe fundaşii centrali de la Dinamo, Tamaş şi Moţi, şi a înscris cu un şut imparabil, sub transversală.

Finalul de repriză a consemnat şi capătul rezervorului de inspiraţie pentru timişoreni. N’Doye, cu un şut de la distanţă, şi Marius Niculae, cu o lovitură de cap după un corner, au făcut ca Dinamo să intre la vestiare în avantaj. Imediat după reluarea jocului, arbitrul Alexandru Tudor a acordat penalty la o intervenţie la minge a lui Bădoi, iar acelaşi N’Doye a stabilit, în minutul 48, scorul final al partidei, 3-1 pentru Dinamo.

Balint încă speră

Chiar dacă echipa sa nu a reuşit să întoarcă rezultatul în meciul cu Dinamo, antrenorul Gabi Balint crede că lupta pentru titlu nu s-a încheiat. „Au luat un avantaj mare, dar se mai joacă. Nu putem face calcule în acest moment. Am pierdut un meci pe care l-am avut la început în mână. Reuşisem să-mi remontez jucătorii la pauză, dar a venit penalty-ul lui Dănciulescu şi s-a dus totul de râpă. Pentru noi contează acum meciurile următoare, cu Steaua şi Urziceni”, a spus tehnicianul echipei timişorene.

Nici antrenorul, nici preşedintele nu-şi explică apatia propriilor jucători. „Am vorbit cu jucătorii, dar am vorbit degeaba. Am avut 1-0 şi aţi văzut ce s-a întâmplat în finalul reprizei. Probabil stau prea bine din punct de vedere financiar”, a spus Marian Iancu. „Nu înţeleg, avem jucători cu experienţă şi trebuia să ţină mai bine de minge. Acum, pentru noi, sunt importante următoarele meciuri. Ne aşteaptă vremuri grele”, a conchis antrenorul Gabi Balint.


Conducător fără chef

Patronul Marian Iancu era resemnat la finalul partidei de aseară. „Nici nu m-am gândit că se va întâmpla aşa după ce am deschis scorul. Sunt dezamăgit, dar nu vreau să spun ce gândesc. Nu am chef să mă cert cu nimeni, nu sunte dezamăgit de meci, ci de rezultat”, a declarat la finalul partidei conducătorul clubului bănăţean.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite