Timişoara: Motocicliştii au defilat prin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin campania anti-accidente motocicliştii vor să atragă atenţia asupra problemelor din trafic

Peste 300 de motociclişti din Timişoara, dar şi din Arad, Reşiţa, Lugoj şi Oradea au defilat pe străzile oraşului în Campania anti-accidente iniţiată de clubul Timişoara Bikers. Campania este o acţiune cu rol educativ în care se trage un semnal de aramă asupra numărului mare de accidente în care sunt implicaţi motocicliştii.


„Campania atrage atenţia şoferilor asupra felului în care se manevrează o motocicletă, întrucât multe accidente se datorează lipsei de cunoştinţă a şoferilor despre limitele unei motociclete. Ea se adresează şi motocicliştilor, condamnând faptele de bravură ale acestora, depăşirile limitei vitezei şi nefolosirea echipamentului corespunzător”, a declarat managerului proiectului, Florin Vîrtaci.


Parada anti-accidente a pornit de la Centrul Regional de Afaceri, iar traseul a cuprins bulevardele principale din oraş.
La expoziţia Moto Bike Mania, Timişoara Bikers este prezent cu un stand unde membrii organizaţiei oferă informaţii despre campania anti-accidente. „Oferim amănunte sau lămuriri privind unele probleme legate de motociclete sau motociclism”, a mai spus Florin Vîrtaci.


Timişoara Bikers a mai fost implicată în două campanii sociale: Moş Crăciun pe motocicletă şi concertul Filarmoncii Banatul, „Carmina Burana”, de pe aeroport. Vara aceasta, motocicliştii vor merge la o casă de copii din Recaş.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite